Щоб салат був смачнішим, дайте йому трохи настоятися.
Якщо хочеться чогось смачного, ситного та бюджетного, рекомендуємо приготувати салат із печінкою та морквою за рецептом із кулінарного блогу "Смачного/Рецепти". Страва виходить не тільки дуже апетитною, але ще й дуже ароматною. Такий салат можна приготувати як на обід або вечерю, так і на стіл до приходу гостей.
Салат із печінкою та морквою
Інгредієнти:
- куряча печінка — 300 г;
- цибуля — 1/2 шт;
- мариновані огірки — 1-2 шт;
- морква по-корейськи — 150 г;
- сметана — 1 ст. л;
- майонез — 2 ч. л.
Спосіб приготування:
Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками й обсмажити до золотистого кольору.
Курячу печінку помити, видалити зайвий жир і плівки, обсмажити на сильному вогні протягом 3-4 хвилин, потім додати на сковорідку трохи води й тушкувати під кришкою приблизно 7 хвилин.
Готову печінку нарізати та викласти в глибокий посуд. Туди ж додати моркву по-корейськи, порізані кубиками мариновані огірки, заправити сметаною, змішаною з майонезом.
Читайте також:
Куряча печінка з овочами: рецепт смачної та бюджетної страви
Куряча печінка з грибами в сметанно-гірчичному соусі: швидкий рецепт ароматної страви
Куряча печінка в сирно-вершковому соусі: рецепт швидкої та ситної страви