Розділи
Матеріали

Ситно і бюджетно: рецепт салату з курячою печінкою та морквою

Оксана Ханас
Фото: My Delicious Meals

Щоб салат був смачнішим, дайте йому трохи настоятися.

Якщо хочеться чогось смачного, ситного та бюджетного, рекомендуємо приготувати салат із печінкою та морквою за рецептом із кулінарного блогу "Смачного/Рецепти". Страва виходить не тільки дуже апетитною, але ще й дуже ароматною. Такий салат можна приготувати як на обід або вечерю, так і на стіл до приходу гостей.

Салат із печінкою та морквою

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 300 г;
  • цибуля — 1/2 шт;
  • мариновані огірки — 1-2 шт;
  • морква по-корейськи — 150 г;
  • сметана — 1 ст. л;
  • майонез — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

Цибулю почистити, порізати дрібними кубиками й обсмажити до золотистого кольору.

Курячу печінку помити, видалити зайвий жир і плівки, обсмажити на сильному вогні протягом 3-4 хвилин, потім додати на сковорідку трохи води й тушкувати під кришкою приблизно 7 хвилин.

Готову печінку нарізати та викласти в глибокий посуд. Туди ж додати моркву по-корейськи, порізані кубиками мариновані огірки, заправити сметаною, змішаною з майонезом.

Читайте також:

Куряча печінка з овочами: рецепт смачної та бюджетної страви

Куряча печінка з грибами в сметанно-гірчичному соусі: швидкий рецепт ароматної страви

Куряча печінка в сирно-вершковому соусі: рецепт швидкої та ситної страви