Розділи
Матеріали

Ідеальна намазка: рецепт паштету з куркою та грибами

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Після приготування поставте паштет на кілька годин у холодильник, щоб він наситився смаком.

Якщо у вас є трохи курячого м'яса та грибів, рекомендуємо потішити себе та своїх близьких смачнючим паштетом із куркою та грибами. Це чудова намазка для бутербродів і тостів, яка ідеально підійде для приготування перекусу протягом усього дня. Своїм перевіреним рецептом цього паштету поділилася кулінарна блогерка Юлія Симончук.

Паштет із куркою та грибами

Інгредієнти:

  • курячі стегна — 3 шт;
  • гриби — 500 г;
  • цибуля — 2 шт;
  • вершковий сир — 130 г;
  • бульйон, у якому варилася курка, — 100 мл;
  • сіль, перець, сушений часник та інші за бажанням.

Спосіб приготування:

Відварити стегна у воді з додаванням лаврового листка та духмяного перцю. Відокремити м'ясо від кісток.

Посмажити цибулю з грибами на олії з додаванням вершкового масла.

У чашу блендера покласти м'ясо, цибулю з грибами, вершковий сир і трохи бульйону (50-100 мл, краще додавати, коли трохи вже перебили, щоб орієнтуватися на густоту), перебити. Перекласти паштет у скляний посуд і поставити в холодильник на кілька годин.

Читайте також:

Ідеальна закуска на святковий стіл: рецепт паштету зі скумбрії

Паштет із курячої печінки в духовці: покроковий рецепт смачної закуски

Готуємо ніжний і ароматний курячий паштет: простий рецепт апетитної закуски