Після приготування поставте паштет на кілька годин у холодильник, щоб він наситився смаком.
Якщо у вас є трохи курячого м'яса та грибів, рекомендуємо потішити себе та своїх близьких смачнючим паштетом із куркою та грибами. Це чудова намазка для бутербродів і тостів, яка ідеально підійде для приготування перекусу протягом усього дня. Своїм перевіреним рецептом цього паштету поділилася кулінарна блогерка Юлія Симончук.
Паштет із куркою та грибами
Інгредієнти:
- курячі стегна — 3 шт;
- гриби — 500 г;
- цибуля — 2 шт;
- вершковий сир — 130 г;
- бульйон, у якому варилася курка, — 100 мл;
- сіль, перець, сушений часник та інші за бажанням.
Спосіб приготування:
Відварити стегна у воді з додаванням лаврового листка та духмяного перцю. Відокремити м'ясо від кісток.
Посмажити цибулю з грибами на олії з додаванням вершкового масла.
У чашу блендера покласти м'ясо, цибулю з грибами, вершковий сир і трохи бульйону (50-100 мл, краще додавати, коли трохи вже перебили, щоб орієнтуватися на густоту), перебити. Перекласти паштет у скляний посуд і поставити в холодильник на кілька годин.
Читайте також:
Ідеальна закуска на святковий стіл: рецепт паштету зі скумбрії
Паштет із курячої печінки в духовці: покроковий рецепт смачної закуски
Готуємо ніжний і ароматний курячий паштет: простий рецепт апетитної закуски