Розділи
Матеріали

Дуже смачний осінній сніданок: як приготувати млинці із гарбузом

Дар'я Бережна
Фото: Say7 | Млинчики із гарбузом

Такі млинці виходять дуже смачними й яскраво-помаранчевими.

Гарбузові млинці мають апетитний помаранчевий колір. А завдяки інгредієнтам виходять пухкими та смачними. Гарбуз для цієї страви треба відварити і подрібнити. І потім додавати у тісто. Рецептом поділились на сайті Shuba.Life.

Тісто для цих гарбузових млинців дуже просте. Його можна навіть зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику, щоб вранці швидко приготувати млинчики. Але дайте йому зігрітись до кімнатної температури.

Гарбузові млинці

Інгредієнти:

  • гарбуз — 200 г;
  • сир кисломолочний — 200 г;
  • кефір — 200 мл;
  • молоко 2,5% — 200 мл;
  • два курячих яйця;
  • борошно — 200 г;
  • сода харчова — 5 г;
  • цукор — 50 г;
  • олія соняшникова — 40 мл;
  • сіль.

Гарбуз почистьте й наріжте кубиками. Варіть їх впродовж 10 хвилин у невеликій кількості води (щоб лише вкрила шматочки). Потім злийте воду, а гарбуз подрібніть блендером і дайте охолонути.

У мисці перемішайте гарбузове пюре, кисломолочний сир, кефір, молоко, яйця, борошно, соду, сіль і цукор. Добре перемішайте до однорідності.

Сковороду змастіть олією і смажте млинчики на невеликому вогні з двох боків до рум’яності, по 3-4 хвилини.

Читайте також:

Усього три інгредієнти: як приготувати економні млинці на сніданок

Неймовірно смачно і стильно: рецепт млинців із грушами та сиром Дор блю (відео)

Млинці з молодою капустою: рецепт смачної сезонної страви