Ідеальний перекус. Рецепт лаваша з м'ясом за хвилину

лаваш з м'ясом, лаваш з начинкою, смачний лаваш, рецепт з лаваша, Ектор Хіменес-Браво, рецепт шеф кухаря
Фото: Скріншот | Лаваш із м'ясом — простий і смачний перекус

Лаваш із будь-якою начинкою — це ідеальна страва, якщо немає часу вигадувати та готувати щось складне.

Тонкий лаваш — це ідеальна основа для того, щоб приготувати чудовий перекус на сніданок, обід або вечерю. З нього можна навіть робити чипси.

Але найсмачніше виходить, якщо завернути в лаваш ще щось, а потім злегка підрум'янити його на грилі чи гриль-сковороді. Навіть звичайний сир із грибами стане смачнішим. Але шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, суддя шоу "МастерШеф", рекомендує приготувати лаваш із м'ясною начинкою. Це займе не більше хвилини, а результат вас здивує.

Лаваш із м'ясом

Інгредієнти:

  • лаваш круглий — 1 шт.;
  • фарш — 150 г;
  • сметана, або несолодкий (грецький) йогурт — 50 г;
  • огірок квашений — 20 г;
  • помідор — 20 г;
  • цибуля синя — 10 грамів;
  • паприка, чорний перець, сіль, зелена цибуля, кінза.

Беремо будь-який фарш, який вам до смаку, тільки варто пам'ятати, що якщо ви візьмете суто свинячий фарш, то страва вийде трохи жирнішою, ніж ви очікуєте.

Отже, солимо і перчимо фарш, додаємо паприку та добре перемішуємо. Викладаємо фарш на лаваш тонким шаром і кладемо на сковороду м'ясом униз. Смажимо на сковороді до готовності. І знімаємо зі сковороди, кладемо на м'ясо скибочки помідора, порізану кубиком синю цибулю і кінзу, складаємо навпіл і їмо.

Ідеальний до такої страви простий соус із несолодкого йогурту. Просто додайте в нього дрібно порізаний квашений, або маринований огірочок і зелену цибулю.

Нагадаємо, з лаваша ви можете приготувати безліч страв, але Фокус уже вибрав п'ять найкращих. Спробуйте лаваш із куркою та фетою, а також чіпси з лаваша.