Апетитна намазка на хліб: як приготувати паштет з курки

курячий паштет, кулінарні рецепти
Фото: Getty | Курячий паштет

Паштет можна подавати не лише зі свіжим хлібом, а й із підсмаженим.

Ситний паштет незамінний для тих, у кого не вистачає часу для приготування чогось щодня. Намазка, приготовлена за рецептом з блогу "Ваш кулінар", стане чудовим варіантом, коли дуже хочеться перекусити щось смачне та поживне. Її приготування не займе багато часу, а вживати готовий паштет можна кілька днів, зберігаючи його в холодильнику.

Курячий паштет

Складові:

  • Куряче філе — 400 г;
  • Цибуля — 100 г;
  • Морква — до 100 г;
  • Часник — 1-2 зубчики;
  • Вершковий сир чи масло — 70 г;
  • Сіль;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Куряче філе відварити. Цибулю порізати і обсмажити протягом трьох хвилин на олії. Додати терту моркву та часник і смажити ще п'ять хвилин.

У блендер скласти філе, цибулю, моркву, сіль, вершковий сир та сіль, все перебити в однорідну масу. Паштет готовий. Подавати його можна із підсмаженим або тостовим хлібом. Смак паштету кращий, коли він холодний.

Раніше ми писали, як приготувати апетитний паштет з оселедця, сиру та моркви, який також буде чудовою намазкою на хліб та добавкою до бутербродів.