Багато білка й мало калорій: рецепт дієтичного салату для тих, хто худне

салат із тунцем
Фото: kristinazizian/instagram

Такий салат ідеально впишеться в меню тих, хто сидить на дієті.

Весна вже не за горами, тому багато хто замислюється над тим, як позбутися кілограмів, набраних за зиму. Відома кулінарна блогерка Крістіна Азізян ділиться своїм рецептом схуднення, пропонуючи приготувати дієтичний салат, у якому багато білка, але дуже мало калорій. Авторка запевняє, що ця страва — ідеальна для тих, хто на дієті, і допоможе скинути не один кілограм.

Дієтичний салат

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста;
  • Кукурудза;
  • Яйця;
  • Тунець консервований.

Для заправки:

  • Сметана (або натуральний йогурт без добавок) — 2 ст.л.;
  • Гірчиця — 1/2 ст.л.;
  • Мед — 1/2 ст.л.;
  • Сіль — дрібка.

Спосіб приготування:

Пекінську капусту нарізати й скласти в глибоку миску. Туди ж додати консервовану кукурудзу, попередньо зливши з неї рідину, тунець, зварені круто й порізані кубиками яйця.

Інгредієнти для заправки змішати й додати до інших продуктів. Усе добре перемішати й посолити. За бажання в кінці у салат можна додати дрібно порізані кріп або петрушку.

Раніше Фокус писав, як приготувати фітнес-салат, який втамує голод, але не загрожує зайвими складками на талії.