Тонкі та смачні. Як приготувати млинці з корицею
День потрібно починати зі смачного та поживного сніданку.
Млинці на сніданок — це класичний сніданок, який тільки можна придумати. Оладки, млинці, панкейки. Приготувати їх просто, але немає кращого способу для раннього ранку продемонструвати свою любов до близьких.
І популярна приказка про "перший млинець нанівець" не відповідає дійсності. Млинці приготувати дуже просто й на сковороді з антипригарним покриттям вони виходять ідеально.
Млинці з корицею
Інгредієнти:
- борошно — 250 г;
- молоко — 650 мл;
- два яйця;
- дрібка солі, цукор, олія, масло вершкове;
Для начинки:
- мелена кориця — 1 ч. л.;
- цукор — 1 ч. л.
У глибокій мисці змішайте третину порції молока, яйця, цукор і сіль. Цукор потрібен завжди, навіть якщо начинка у вас буде несолодкою. Тож регулюйте його кількість на свій смак. Збийте суміш вінчиком, а потім додайте борошно.
І знову ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
Долийте молоко, що залишилося, і перемішайте. Соду додайте наприкінці.
Олію розігрійте на сковороді й випікайте млинці на розігрітій олії. Готуються вони практично миттєво, тому не відходьте від плити. Для начинки змішайте корицю і цукор, посипайте сумішшю готові млинці, коли змастите їх вершковим маслом і згортайте в конвертики.
Під впливом температури кориця почне випромінювати чудовий аромат.
Нагадаємо, також ви можете приготувати дуже смачні шоколадні млинці. Для цього в млинцеве тісто додайте розтоплений шоколад, або порошок какао.