Тане в роті. Рецепт млинцевого торта з вершковим кремом
Торт можна приготувати і без довгої метушні з тістом. Потрібно лише спекти декілька шоколадних млинців.
Зазвичай, від приготування тортів кулінари-початківці відмовляються тому, що це дуже трудомісткий процес. Потрібно замісити тісто, потім спекти коржі, потім перемазати кремом і чекати декілька годин, поки торт не просочиться в холодильнику.
Але є і простіший спосіб приготувати торт. Для цього потрібно лише спекти декілька тонких шоколадних млинців і зробити дуже простий вершковий крем. Рецептом поділилася фуд-блогерка, що пише під ніком Alina FooDee.
Млинцевий торт із вершковим кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
- три яйця;
- дрібка солі;
- цукор — 80 г;
- вершкове масло — 25 г;
- тепле молоко — 260 г;
- борошно — 160 г;
- какао-порошок – 25 г;
- окріп — 160 г.
Для крему:
- вершковий сир — 250 г;
- сметана 20% — 150 г;
- цукрова пудра – 80 г;
- вершки 33% — 250 г;
- Ваніль або ванільний цукор.
Для початку потрібно спекти млинці. Для цього розбийте в миску яйця, додайте дрібку солі, цукор і добре перемішайте вінчиком. Потім додайте розтоплене вершкове масло, але його можна спокійно замінити рослинним. І влийте молоко. Добре перемішайте вінчиком..
В окремій мисці змішайте борошно і какао-порошок, через сито всипте до інших інгредієнтів. Знову перемішайте вінчиком і влийте окріп. Залиште хвилин на десять у спокої, поки будете готувати крем.
У вершковий сир додайте сметану та вершки. Вони мають бути холодними, щоб крем збився. Після цього додайте цукрову пудру і ваніль. Перемішайте ложкою, а потім міксером.
Смажте млинці з обох боків, поки тісто не скінчиться. Перемащуйте їх кремом, коли вони охолонуть. Складайте кожен млинець, після того, як змажете його кремом, навпіл, а потім ще раз навпіл. Усі заготовки розкладайте окремо на будь-якій плоскій поверхні.
Потім змащуйте зверху кремом і згортайте рулетиками: один млинець в інший, поки у вас не вийде полінце з млинців, перемазаних кремом. Потім викладіть його на тарілку й обкладіть іншими млинцями.
Обмотайте торт плівкою. Краще також використовувати кулінарне кільце, щоб він не втратив форму. А потім відправте в холодильник на декілька годин.
Також ви можете приготувати найпопулярнішу випічку у світі: японський повітряний бісквіт.