Шоколадний чизкейк "Kinder" без випічки: покроковий рецепт
Такий чизкейк стане окрасою будь-якого столу.
Домашні десерти зі смаком знаменитих солодощів із магазинів — що може бути кращим, щоб порадувати своїх дітей чи друзів. Кулінарна блогерка Валерія Велігура пропонує приготувати для улюблених ласунів чизкейк зі смаком "Kinder". Він такий же ніжний і тане в роті, як улюблений шоколад багатьох. Приготування не вимагатиме особливих зусиль, оскільки його не потрібно пекти, а результат забезпечить гарний настрій на весь день
Чизкейк "Kinder"
Інгредієнти:
Для основи:
- пісочне печиво — 150 г;
- вершкове масло — 60 г.
Для начинки:
- шоколад "Kinder" — 200 г;
- желатин — 10 г;
- холодна вода — 40 мл;
- вершки (жирність 33%) — 200 мл;
- крем-сир — 400 г;
- цукрова пудра — 60 г.
Для прикрашання:
- шоколад "Kinder" — 150 г;
- крем-сир — 150 г;
- цукрова пудра — 15 г;
- "Kinder" — 3 шт.
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно приготувати основу чизкейка. Для цього печиво подрібнити на крихту за допомогою блендера, влити в нього розтоплене масло й добре перемішати. Утрамбувати масу, що вийшла, у форму, зробивши дно та бортики, прибрати в холодильник.
Поки основа застигає, готуємо начинку. Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, дати охолонути. Желатин залити водою та залишити набухати на 10 хвилин, після чого теж розтопити в мікрохвильовій печі або на плиті й остудити. Вершки збити до загусання. Крем-сир змішати з цукровою пудрою та шоколадом, збити міксером до однорідної маси. Не припиняючи збивати, ввести в масу желатин, збиті вершки та перемішати до однорідності. Викласти масу на основу з печива, розрівнявши по всій площі форми, і знову поставити в холодильник на кілька годин для застигання.
Останній етап — прикрашання. Шоколад розтопити, остудити й вилити зверху на чизкейк. Якщо любите м'який ганаш, до шоколаду можна додати 50 мл вершків жирністю 33%.
Крем-сир збити міксером із пудрою та за допомогою насадки нанести на чизкейк, прикрасити шматочками шоколаду.
Раніше Фокус писав, як приготувати простий маковий чизкейк.