Просто і незвичайно: салат із крабовими паличками, яєчними млинцями та плавленим сиром
Цей простий і ніжний на смак салат полонить серце будь-кого, хто хоча б раз у житті спробує його. А приготувати цю закуску зовсім не складно, адже майже кожна господиня має всі інгредієнти для цього салату.
Салат із крабовими паличками, яєчними млинцями та плавленим сиром – це ніжна та апетитна закуска, інгредієнти для якої зовсім не дорогі. До того ж на відміну від інших подібних салатів, він відрізняється наявністю млинців і плавленого сиру. Яєчні млинці надають салату вишуканості та оригінальності, а плавлений сир — м'якість і ніжний смак. Такий салат, рецепт якого розповість вам Фокус, прикрасить будь-який святковий стіл та порадує гостей.
Салат з крабовими паличками, яєчними млинцями та плавленим сиром
Інгредієнти:
- 200 г крабових паличок;
- 100 г твердого сиру;
- 2 яйця;
- майонез;
- олія соняшникова;
- сіль;
- перець чорний мелений.
Насамперед збийте яйця вилкою або вінчиком. Додайте щіпку солі та перцю. Випікайте з яєчної маси тонкі млинці на сковороді, змащеній олією. Остудіть і наріжте тонкою соломкою. Наріжте крабові палички так само тонкою соломкою. Натріть твердий сир на великій тертці. Наріжте плавлений сир дрібними кубиками.
Викладіть на велике блюдо шарами: млинці, майонез, крабові палички, майонез, твердий сир, майонез, сир плавлений. Повторіть шари до кінця інгредієнтів. Останній шар має бути з плавленого сиру.
Прикрасьте салат за бажанням зеленню або іншими продуктами, наприклад, оливками. Поставте в холодильник на кілька годин, щоб салат просочився.
На додачу до цього салату можете спробувати приготувати не менш смачну закуску — святковий салат "Великодній вінок".