Чудовий десерт. Рецепт торта "Орео" з шоколадним бісквітом
Багато хто любить печиво "Орео", то можна приготувати й торт із подібним смаком.
Якщо ви любите печиво "Орео", то цей торт для вас. Він складається з ніжного шоколадного бісквіта, крему зі шматочками печива й апетитної шоколадної глазурі. Цей торт нескладно приготувати, але він виходить дуже смачним і красивим. Ви можете здивувати своїх близьких і гостей цим чудовим десертом, що підійде для будь-якого випадку. Фокус розкаже, як його приготувати.
Торт "Орео"
Інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 100 г какао-порошку;
- 60 г масла вершкового;
- 60 мл олії рослинної;
- два яйця;
- 200 г цукру;
- 150 мл молока;
- 2 ч. л. розпушувача;
- 400 мл вершків;
- 100 г цукрової пудри;
- 200 г вершкового сиру;
- 12 шт. печива "Орео".
У великій мисці змішайте борошно, какао, розпушувач і дрібку солі. В іншій мисці збийте яйця з цукром до пишності й світлого кольору. Додайте рослинну олію та вершкове масло, перемішайте.
Поступово додайте сухі інгредієнти до яєчної суміші, перемішуючи до однорідності.
Викладіть тісто у форму для випічки діаметром 20 см, застелену папером або змащену олією. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин або доти, доки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою.
Остудіть бісквіт на решітці та розріжте його на дві частини.
У каструлі на слабкому вогні розтопіть білий шоколад, постійно помішуючи. Додайте варене згущене молоко та перемішайте. Зніміть каструлю з вогню та трохи остудіть.
Збийте вершки із вершковим маслом до стійких піків. Додайте вершковий сир і збивайте ще трохи до однорідності.
Розламайте печиво "Орео" на шматочки й додайте до крему, перемішайте лопаткою. Покладіть один корж на блюдо й промажте його половиною шоколадної глазурі.
Зверху викладіть половину крему з печивом і розрівняйте його по поверхні та краях коржа.
Накрийте другим коржем і повторіть процедуру з другою половиною глазурі та крему.
Прикрасьте торт за бажанням цілими або половинками печива "Орео". Поставте торт у холодильник на кілька годин або на ніч, щоб він просочився.
Також ви можете приготувати швидкий торт медовик. Який вийде дуже смачним і з медовим ароматом.