Чудовий десерт. Рецепт торта "Орео" з шоколадним бісквітом

Торт "Орео", шоколадний торт, бісквітний торт, печиво орео
Фото: Скріншот | Торт "Орео"

Багато хто любить печиво "Орео", то можна приготувати й торт із подібним смаком.

Якщо ви любите печиво "Орео", то цей торт для вас. Він складається з ніжного шоколадного бісквіта, крему зі шматочками печива й апетитної шоколадної глазурі. Цей торт нескладно приготувати, але він виходить дуже смачним і красивим. Ви можете здивувати своїх близьких і гостей цим чудовим десертом, що підійде для будь-якого випадку. Фокус розкаже, як його приготувати.

Торт "Орео"

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • 100 г какао-порошку;
  • 60 г масла вершкового;
  • 60 мл олії рослинної;
  • два яйця;
  • 200 г цукру;
  • 150 мл молока;
  • 2 ч. л. розпушувача;
  • 400 мл вершків;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 200 г вершкового сиру;
  • 12 шт. печива "Орео".

У великій мисці змішайте борошно, какао, розпушувач і дрібку солі. В іншій мисці збийте яйця з цукром до пишності й світлого кольору. Додайте рослинну олію та вершкове масло, перемішайте.

Поступово додайте сухі інгредієнти до яєчної суміші, перемішуючи до однорідності.

Викладіть тісто у форму для випічки діаметром 20 см, застелену папером або змащену олією. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин або доти, доки зубочистка, вставлена в центр, не вийде чистою.

Остудіть бісквіт на решітці та розріжте його на дві частини.

У каструлі на слабкому вогні розтопіть білий шоколад, постійно помішуючи. Додайте варене згущене молоко та перемішайте. Зніміть каструлю з вогню та трохи остудіть.

Збийте вершки із вершковим маслом до стійких піків. Додайте вершковий сир і збивайте ще трохи до однорідності.

Розламайте печиво "Орео" на шматочки й додайте до крему, перемішайте лопаткою. Покладіть один корж на блюдо й промажте його половиною шоколадної глазурі.

Зверху викладіть половину крему з печивом і розрівняйте його по поверхні та краях коржа.

Накрийте другим коржем і повторіть процедуру з другою половиною глазурі та крему.

Прикрасьте торт за бажанням цілими або половинками печива "Орео". Поставте торт у холодильник на кілька годин або на ніч, щоб він просочився.

Також ви можете приготувати швидкий торт медовик. Який вийде дуже смачним і з медовим ароматом.