Класичний рецепт недорогої страви. Рецепт супу з плавлених сирків та картоплі
Це дуже проста і смачна страва, яку можна приготувати за 20 хвилин.
Суп із плавленого сиру був популярним раніше і традиційного готувався із плавлених сирків "Дружба". Нині можна використовувати будь-які плавлені сирки. Вони розчиняються і надають супу ніжного сирного смаку. Суп із плавленого сиру ідеально підходить для обіду чи вечері, особливо коли прохолодно.
Все, що потрібно для приготування цього супу, є в кожному холодильнику: картопля, цибуля, морква, плавлений сир та зелень. Суп із плавленого сиру виходить густий, ароматний та дуже ситний. Його можна подавати як самостійну страву або з хлібом, грінками чи лавашем. Тож із студентської страви цей суп перетворився на цілком вишукану страву. Фокус розкаже, як його приготувати.
Суп із плавлених сирків
Інгредієнти:
- 2 літри води;
- 4 картоплини;
- 2 плавлені сирки;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2 столові ложки олії;
- сіль, зелень кропу та петрушки за бажанням.
Поставте на вогонь каструлю з водою та доведіть до кипіння. Очистьте картоплю і наріжте кубиками. Додайте в киплячу воду та варіть до напівготовності близько 10 хвилин.
Очистьте цибулю та моркву. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на середній тертці. Підсмажте цибулю та моркву на олії. У каструлю з картоплею додайте плавлені сирки та розмішайте, щоб вони розчинилися у воді. Посоліть до смаку.
Додайте в суп обсмажену цибулю та моркву та перемішайте. Варіть ще 5 хвилин на слабкому вогні.
За бажанням можна додати в суп нарізану зелень кропу та петрушки. Вимкніть вогонь і дайте настоятися супу під кришкою 10 хвилин.
Якщо ви любите сир, то можете приготувати смачний суп із сиром та броколі.