Ідеальний десерт. Рецепт сирного чизкейку з апельсиновим желе без випічки

Чизкейк із апельсиновим желе, чизкейк без випічки, рецепт чизкейк, простий рецепт чизкейку, як приготувати чизкейк
Фото: Скриншот | Чизкейк із апельсиновим желе

Для приготування цього торта не потрібна духовка та безліч інгредієнтів.

Сирний чизкейк із апельсиновим желе готується без випічки. Це легкий і свіжий десерт. Він складається з пісочної основи з печива та масла, ніжного сирного крему з цукром і желатином та ароматного желе зі свіжих апельсинів. Цей чизкейк підійде для будь-якого випадку: чи-то свято, чи звичайний день. Фокус розкаже, як його приготувати.

Чизкейк із апельсиновим желе

Інгредієнти:

  • 80 г пісочного печива;
  • 50 г вершкового масла;
  • 200 г вершкового сиру;
  • 500 г сиру;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 3 лимони;
  • 4 листи желатину;
  • 2 апельсини.

Подрібніть печиво в блендері. Додайте розтоплене масло й добре перемішайте. Викладіть суміш на дно форми для торта діаметром 20-22 см і втрамбуйте. Поставте форму в холодильник на 15 хвилин.

Замочіть желатин у прохолодній воді на 10 хвилин. Змішайте вершковий сир, сир і половину цукрової пудри в блендері до однорідності. Відіжміть желатин і розчиніть його на слабкому вогні або в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння. Додайте желатин у сирну масу та перемішайте.

Викладіть сирний крем на пісочну основу та розрівняйте. Поставте форму в холодильник на дві години або до повного застигання крему.

Відіжміть сік із лимонів і розведіть його водою до об'єму 250 мл. Додайте цукрову пудру, що залишилася, і доведіть до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи. Зніміть із вогню й остудіть.

Тепер приготуйте желе. Замочіть ще 4 аркуші желатину в холодній воді на 10 хвилин. Відіжміть їх і розчиніть у лимонному сиропі. Остудіть желе до кімнатної температури.

Очистить апельсини від шкірки та білих прожилок і розріжте на шматочки. Покладіть шматки апельсина на сирний шар чизкейка, злегка втопивши їх у кремі. Акуратно залийте желе зверху та поставте форму в холодильник ще на 2 години або до повного застигання желе.

Далі ви можете насолоджуватися своїм смачним і ароматним чизкейком із апельсиновим желе. Не забудь вийняти його з форми акуратно, щоб не пошкодити шари.

Також ви можете приготувати класичний чизкейк "Нью-Йорк", найпопулярніший чизкейк у світі.