Чорничні конвертики: ніжний десерт із вершковим сиром
Просто стежте, щоб вони не згоріли, а приготувати цей десерт простіше простого.
Якщо у вас нічна компанія або пізній сніданок, Фокус пропонує вам елементарний рецепт ніжних чорничних конвертиків. Втім, замість чорниці ви можете покласти будь-які ягоди.
Вам знадобляться тільки листкове тісто, вершковий сир, цукрова пудра, ягоди та мед. Ця випічка має ніжну начинку, а також хрустку скоринку з тіста. Конвертики підходять для сніданку або чаювання.
Чорничні конвертики
Інгредієнти:
- 225 г листкового тіста;
- 115 г вершкового сиру;
- 25 г цукрової пудри;
- 100 г ягід;
- 30 мл меду.
Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Розкотіть тісто на легко посипану борошном поверхні в прямокутник товщиною близько 3 мм. Наріжте тісто на 8 рівних квадратів.
Змішайте вершковий сир та цукрову пудру в невеликій мисці до однорідності. Розподіліть сирну суміш по центру кожного квадрата тіста, залишаючи вільні краї близько 1 см.
Покладіть ягоди поверх сирної начинки. Складіть кути тіста назустріч один одному і защепіть їх, щоб закрити пиріжок.
Викладіть десерт на застелений папером лист. Змастіть верх кожного пиріжка медом.
Випікайте пиріжки у духовці близько 20 хвилин або до золотистого кольору.
Дайте десерту трохи охолонути та подавайте теплим чи холодним. Смачного!
А ще ви можете спробувати не менш вишуканий рецепт солодких брусків з Кентуккі.