Насичений смак. Рецепт зелених спагеті зі шпинатом та сиром

зелена паста, спагеті зі шпинатом, італійська кухня
Фото: Фото: Gettyimages

Ця страва дуже швидко готується та ідеально підійде до вечері.

Related video

Спагеті зі шпинатом готували багато шеф-кухарів і навіть знаменитий Джеймі Олівер. Секрет їхнього чудового смаку в сирі та часнику. Ця страва виходить дуже смачною та ароматною. І їм легко нагодувати всю родину. Хоч у цьому рецепті використовують спагеті, ви можете взяти будь-яку іншу пасту — навіть пенне. Будь-яка паста з цим соусом вийде надзвичайно смачною. Фокус розкаже, як її приготувати.

Спагеті зі шпинатом та сиром

Інгредієнти:

  • 300 г спагеті;
  • 200 г шпинату;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 ст. ложка оливкової олії;
  • 100 г вершкового сиру;
  • 50 г пармезану;
  • сіль та перець до свого смаку.

Закип'ятіть у каструлі воду, засипте макарони та посоліть. Варіть згідно з інструкцією на упаковці.

Коли спагеті будуть готові, відкиньте їх на друшляк.

Шпинат можна взяти як свіжий, так і заморожений. Свіжий – дрібно наріжте. Тушкуйте його на сковороді разом з часником та оливковою олією.

Додайте туди вершковий сир і перемішайте до отримання однорідної маси.

Додайте пармезан і знову перемішайте. Поперчіть і посоліть. І викладіть спагеті прямо у сковороду. Добре перемішайте їх із соусом. А воду з-під макаронів не зливайте. За її допомогою можна відрегулювати густоту соусу.

Також можна приготувати східну страву: арахісову локшину з кунжутом.