Грудка гриль по-особливому: з яблучним оцтом
Немає межі досконалості приготування курячих грудок, і ось вам черговий рецепт, який вартий уваги.
Це дуже простий і смачний рецепт від Фокусу, завдяки якому куряче філе виходить ніжним і ароматним та подобається навіть найвибагливішим. Для цього рецепту потрібні: соус із яблучного оцту, вустерський соус, часникова сіль і лимонний сік, який надає курці гострого та кислого смаку.
Просто змішайте й доведіть до кипіння соус, змастіть курку та готуйте на грилі або під грилем. Ваша сім'я попросить вас зробити цей рецепт постійною частиною вашого меню.
Куряча грудка гриль по-особливому
Інгредієнти:
- 4 курячих філе без кістки та шкіри;
- 80 мл яблучного оцту;
- 80 мл води;
- 15 г маргарину або вершкового масла;
- 15 мл вустерського соусу;
- 15 г часникової солі;
- 2,5 мл лимонного соку;
- 2,5 мл чорного перцю.
Промийте курятину й обсушіть паперовими рушниками. Розігрійте гриль або духовку (гриль до 175 градусів). Змішайте основні інгредієнти в невеликій каструлі й доведіть до кипіння.
Покладіть курку під гриль (на відстані 15 см від гриля) або на гриль і змастіть половиною соусу. Готуйте 12 хвилин.
Переверніть і змастіть соусом, що залишився. Готуйте ще 12-14 хвилин або до готовності. Насолоджуйтеся!
А запитати це смачне філе ви можете полунично-персиковим смузі: справжня насолода.