Грудка гриль по-особливому: з яблучним оцтом

курка, гриль, рецепт
Фото: Getty Images | Яблучний оцет і лимонний сік нададуть вашій курочці особливий смак

Немає межі досконалості приготування курячих грудок, і ось вам черговий рецепт, який вартий уваги.

Це дуже простий і смачний рецепт від Фокусу, завдяки якому куряче філе виходить ніжним і ароматним та подобається навіть найвибагливішим. Для цього рецепту потрібні: соус із яблучного оцту, вустерський соус, часникова сіль і лимонний сік, який надає курці гострого та кислого смаку.

Просто змішайте й доведіть до кипіння соус, змастіть курку та готуйте на грилі або під грилем. Ваша сім'я попросить вас зробити цей рецепт постійною частиною вашого меню.

Куряча грудка гриль по-особливому

Інгредієнти:

  • 4 курячих філе без кістки та шкіри;
  • 80 мл яблучного оцту;
  • 80 мл води;
  • 15 г маргарину або вершкового масла;
  • 15 мл вустерського соусу;
  • 15 г часникової солі;
  • 2,5 мл лимонного соку;
  • 2,5 мл чорного перцю.

Промийте курятину й обсушіть паперовими рушниками. Розігрійте гриль або духовку (гриль до 175 градусів). Змішайте основні інгредієнти в невеликій каструлі й доведіть до кипіння.

Покладіть курку під гриль (на відстані 15 см від гриля) або на гриль і змастіть половиною соусу. Готуйте 12 хвилин.

Переверніть і змастіть соусом, що залишився. Готуйте ще 12-14 хвилин або до готовності. Насолоджуйтеся!

А запитати це смачне філе ви можете полунично-персиковим смузі: справжня насолода.