Відмінна закуска за 5 хвилин: рулет з лаваша з червоною рибою

лаваш, лаваш з рибою, закуска з лаваша
Фото: lavash_rulit/instagram

Огірок для начинки можна порізати тонкою соломкою або натерти на великій тертці.

Якщо у вас в холодильнику є трохи лавашу, червоної риби, сирного сиру та зелені, рекомендуємо приготувати неймовірно смачну закуску, яка може бути як повноцінним сніданком або обідом, так і відмінно підійде як перекус. Робити її дуже просто, і це забере мінімум часу. Своїм рецептом поділилася кулінарна блогерка під ніком angela_cook.

Закуска з лаваша з червоною рибою

Інгредієнти:

  • тонкий лаваш — 2 листи;
  • форель (або будь-яка слабосолона червона риба) – 200 г;
  • листя салату;
  • огірки – 2 шт.;
  • сирний сир – 1 баночка;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Змастити обидва аркуші лавашу сирним сиром, на один викласти шматочки риби, а на другий — листя салату і нарізаний соломкою або натертий на великій тертушці огірок. Покласти один лист на інший, згорнути в рулет і нарізати на шматочки трохи навскоси. Наш перекус готовий.

Раніше Фокус писав, як приготувати лінивий "Наполеон" всього за годину. Його простота та схожий на оригінал смак нікого не залишать байдужими.