Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Курка під шубою: як приготувати ідеальну страву на обід

курка, куряче м'ясо
Фото: Скриншот

М'ясо, приготоване таким способом, можна подавати з будь-яким гарніром або ж як самостійну страву.

Куряче м'ясо — це дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна приготувати величезну кількість поживних і дуже смачних страв у будь-якому вигляді: смажені, варені, тушковані. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати новий рецепт страви з курки — курочку під шубою. Як її приготувати, розповіли в кулінарному блозі "Збірник рецептів".

Курка під шубою

Інгредієнти:

  • куряче філе;
  • сіль, перець;
  • яйця;
  • сир;
  • майонез;
  • цибуля;
  • помідори.

Спосіб приготування:

Куряче філе помити, обсушити на паперовому рушнику, добре відбити, потім зверху трохи посолити і поперчити. Для "шуби" яйця відварити круто, остудити, почистити і натерти на великій тертці. Змішати їх із тертим сиром, додати трохи майонезу, все добре перемішати.

Відео дня

Філе викласти на застелене пергаментом деко. На куряче філе першим шаром викласти обсмажену цибулю, далі — нарізані кільцями помідори і зверху рівномірним шаром викласти "шубку".

Поставити м'ясо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, приблизно на 25 хвилин.

Раніше Фокус писав, як приготувати дієтичний шашлик із курки на шпажках.