Картопляні пиріжки всього з двох інгредієнтів: найпростіший рецепт смачного перекусу
За бажання такі пиріжки можна начинити сиром.
Апетитні, смачні та з мінімумом інгредієнтів картопляні пиріжки — гарне рішення для швидкого перекусу, якщо ви зовсім не маєте часу на готування, а в холодильнику залишилося трохи картопляного пюре. Як швидко приготувати приголомшливу страву для всієї родини, розповіли в кулінарному блозі "Кулінарна книга".
Картопляні пиріжки
Інгредієнти:
- картопля — 500 г;
- крохмаль — 80 г;
- сир за бажанням.
Спосіб приготування:
Для пиріжків можна взяти картопляне пюре, що залишилося після вечері або обіду. Якщо його немає, то тоді картоплю відварити в підсоленій воді та зробити з неї пюре. Далі додати в нього сіль і крохмаль, і все добре перемішати, замісити тісто.
Розділити тісто на 9-10 шматочків і сформувати пиріжки. За бажання в центр кожного пиріжка можна покласти трохи сиру. Загорнути тісто навколо начинки.
Пиріжки обсмажити протягом 5-7 хвилин на олії на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки. Також такі пиріжки можна пекти. Для цього їх необхідно відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 15 хвилин.
Раніше Фокус писав, як швидко приготувати ледачу самсу.