Усього три інгредієнти: рецепт рибної намазки для тостів і бутербродів
За бажання в намазку можна додати спеції, орієнтуючись на власний смак.
Хрусткий тост із намазкою з риби — гарний початок дня, а також чудовий перекус між прийомами їжі. Раніше ми вже розповідали, як приготувати паштет із яєць, а сьогодні хочемо запропонувати рецепт рибної намазки, для приготування якої потрібно всього три інгредієнти і кілька хвилин часу. Рецептом страви поділилися в кулінарному блозі "Рецепти щодня".
Рибна намазка
Інгредієнти:
- консервована горбуша – 1 банка;
- яйця – 4 шт;
- вершковий сир – 150 гр.
Спосіб приготування:
Яйця відварити круто, остудити.
Із консервованої риби злити сік, горбушу перекласти в миску і розтерти виделкою до кашоподібної маси. Яйця натерти на тертці, додати до риби, а потім туди ж відправити сирний сир. Усе добре перемішати. За бажання можна додати сіль і спеції за смаком, а також рубану зелень.
Таку намазку можна кілька днів зберігати в холодильнику.
Раніше Фокус розповідав, як приготувати дуже цікаву і смачну намазку з кабачків, а також ділився рецептом намазки з баклажанів і перцю.