Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Млинцеві суші: рецепт простої закуски з рибою та сиром

суші з млинців, кулінарні рецепти

Приготування таких суші займе набагато менше часу, ніж за оригінальним рецептом.

Якщо любите суші, але бажання варити рис і возитися із закручуванням рулетів у вас немає, найкраще рішення — млинцеві суші. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде і для святкового столу, розповіли в блозі "Рецепты каждый день".

Млинцеві суші

Інгредієнти:

Для млинців:

  • молоко — 0,5 літра;
  • рослинна олія — 3 ст. л;
  • борошно — 9 ст. л. без гірки;
  • яйце — 1 шт;
  • цукор — 0,5 ч. л.

Для начинки:

  • червона риба — 100 г;
  • огірок — 1 шт;
  • вершковий сир — 100 г.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15–20, знову все перемішати і посмажити тоненькі млинці.

Відео дня

Червону рибу порізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж на 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.

На кожен остиглий млинець смугою викласти вершковий сир, рибу й огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружальця і викласти на блюдо.

Раніше Фокус писав, як приготувати ліниві суші "Філадельфія".