Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Тилапія в овочевому соусі: рецепт ніжної риби

тилапія, риба
Фото: tomka_recepti

Рибу можна подавати як окрему страву, а також як добавку до гарніру. У будь-якому варіанті її смак буде бездоганним.

Якщо в рибному магазині ви не змогли пройти повз тілапію і купили кілька штук для проби, рекомендуємо приготувати її за рецептом кулінарної блогерки Тамари Лозинської та потішити себе смачною та соковитою стравою, яка буквально тане в роті й не осідає на талії зайвими грамами.

Тилапія в овочевій заливці

Інгредієнти:

  • тилапія — 4 шт;
  • сіль, перець;
  • борошно для панірування.

Для засмажки:

  • цибуля;
  • морква.

Для заливки:

  • солодкий перець — 1 шт;
  • помідор — 1-2 шт;
  • кріп;
  • часник — 2-4 зубчики;
  • спеції за смаком;
  • вершки — близько 100 мл.

Спосіб приготування;

Рибу помити, порізати на шматочки, додати сіль, перець, усе перемішати.

Обваляти рибу в борошні, обсмажити на пательні з рослинною олією з обох боків, після чого викласти на деко.

Відео дня

Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці, все обсмажити до готовності, викласти засмажку на рибу на деку.

Усі інгредієнти для заливки перебити в блендері до однорідної маси. Перець перед подрібненням необхідно очистити від насіння і плодоніжки.

Залити отриманою масою рибу і відправити її в розігріту до 175 градусів духовку на 30-50 хвилин.

Читайте також:

Тріска під вершково-шпинатним соусом: рецепт приготування ніжної риби

Сьомга з соусом песто в тісті філо: простий рецепт приготування риби в духовці

Маринована салака: рецепт чудової риби від Валерія Пономаря (відео)