Найсмачніший сніданок: як приготувати панкейки на кефірі

Панкейки на кефірі, панкейки, оладки, панкейки на кефірі
Фото: olha.holovina/instagram | Панкейки на кефірі

Готуються панкейки на кефірі дуже швидко та просто. І вони ідеально підійдуть до сніданку.

Нема нічого кращого на сніданок, ніж пишні та смачні панкейки. Готуються вони менш ніж годину, а до столу їх подають із медом, джемом, кленовим сиропом. Також можна прикрасити свіжими ягідками, або фруктами та збитими вершками. Рецептом поділилися на сайті Kardamon.

Панкейки на кефірі

Інгредієнти:

  • кефір – 200 мл;
  • борошно – 160 г;
  • одне яйце;
  • цукор – 40 г;
  • розпушувач – 0,5 ч. л.;
  • сода – на кінчику ножа;
  • олія – 2 ст. л.

У кефір додаємо цукор, яйце й олію та ретельно перемішуємо до однорідності. Олію додаємо для того, щоб вони не пригорали на сковороді. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і содою та все добре перемішуємо, тісто за консистенцією повинне бути таке, як густа сметана.

Розігріваємо сковорідку та викладаємо тісто по одній столові ложці. Смажимо на середньому вогні з кожної сторони по 1-2 хвилини.

Панкейки на кефірі за цим рецептом виходять дуже смачними. Обов’язково спробуйте їх приготувати.

Читайте також:

Надзвичайно смачний: покроковий рецепт кавового торта з горіхами

Великдень 2024: рецепт шоколадної паски з начинкою

Із смачним кремом та кислинкою: рецепт торта Монастирська хата