Молочно-імбирний пудинг: готуємо ніжний десерт до чаю

десерт, молочно-імбирний пудинг
Фото: t.me/retsepty/4655

Легкий і ніжний десерт нікого не залишить байдужим.

Хочеться чогось солодкого, смачного і з незвичайним смаком? Тоді приготуйте молочно-імбирний пудинг. Це ніжний десерт, який підкорить ваше серце з першого шматочка. Як його зробити, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти".

Молочно-імбирний пудинг

Інгредієнти:

  • молоко — 130 мл;
  • цукор — 1 ст. л;
  • сухе молоко — чверть склянки;
  • шматочок імбиру завдовжки близько 4 сантиметрів.

Спосіб приготування:

Імбир очистити і поки відкласти його в сторону. Підготувати тертку, чисту ложку і дві керамічні чашки для пудингів.

У каструлі збити молоко, цукор і сухе молоко. Нагріти, періодично помішуючи, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки. Тоді зняти каструлю з вогню, але не потрібно накривати її кришкою.

Натерти імбир і вичавити з нього сік. Додати по столовій ложці в кожну форму.

Чистою ложкою перемішати імбирний сік, а потім одразу ж, без зволікання, влити в обидві форми молоко.

Накрити форми кришками і залишити на 10 хвилин. За цей час пудинг встигне загуснути.

Читайте також:

Лимонний пудинг: рецепт найніжнішого десерту до чаю

Пудинг із сиру з морквою: як приготувати смачний десерт

Ніжний і легкий десерт. Рецепт ванільного пудингу