Молочно-імбирний пудинг: готуємо ніжний десерт до чаю
Легкий і ніжний десерт нікого не залишить байдужим.
Хочеться чогось солодкого, смачного і з незвичайним смаком? Тоді приготуйте молочно-імбирний пудинг. Це ніжний десерт, який підкорить ваше серце з першого шматочка. Як його зробити, розповіли в блозі "Кулінарні рецепти".
Молочно-імбирний пудинг
Інгредієнти:
- молоко — 130 мл;
- цукор — 1 ст. л;
- сухе молоко — чверть склянки;
- шматочок імбиру завдовжки близько 4 сантиметрів.
Спосіб приготування:
Імбир очистити і поки відкласти його в сторону. Підготувати тертку, чисту ложку і дві керамічні чашки для пудингів.
У каструлі збити молоко, цукор і сухе молоко. Нагріти, періодично помішуючи, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки. Тоді зняти каструлю з вогню, але не потрібно накривати її кришкою.
Натерти імбир і вичавити з нього сік. Додати по столовій ложці в кожну форму.
Чистою ложкою перемішати імбирний сік, а потім одразу ж, без зволікання, влити в обидві форми молоко.
Накрити форми кришками і залишити на 10 хвилин. За цей час пудинг встигне загуснути.
Читайте також:
Лимонний пудинг: рецепт найніжнішого десерту до чаю