Салат із куркою та часниковою заправкою: як приготувати страву з яскравим смаком
Такий салат можна подавати одразу після приготування, не відправляючи його в холодильник.
Продовжуючи тему салатів, не можемо оминути увагою рецепт салату з куркою та часниковою заправкою. Поєднання цих інгредієнтів дає неймовірний смак і прикрасить будь-який стіл. Як його приготувати, розповіли в блозі "Приємного апетиту/Рецепти". Такий салат сміливо можна пропонувати навіть найвибагливішим гурманам.
Салат із куркою та часниковою заправкою
Інгредієнти:
- філе — 1 шт;
- ананаси свіжі/консервовані — 150 г;
- грецький йогурт — 2 ст. л;
- твердий сир — 80 г;
- часник — зубчики;
- сіль і перець за смаком;
- варені яйця — 4 шт;
- шматочок лимона.
Спосіб приготування:
Філе розділити на дві плоскі частини, посолити, поперчити і смажити на оливковій олії на середньо-високому вогні по 4 хвилини з кожного боку. Так м'ясо збереже соковитість.
У грецький йогурт натерти часник, додати сіль, перець за смаком і вичавити часточку лимона/лайма, перемішати.
Курку нарізати кубиками, туди ж додати яйця, тертий сир, шматочки ананасів і заправку. Усе перемішати і можна подавати на стіл.
Читайте також:
Салат із яловичиною: рецепт яскравої, ароматної та смачної страви (відео)
Салат зі свининою та огірками по-азійському: як приготувати оригінальну страву