Салат зі свининою та огірками по-азійському: як приготувати оригінальну страву
Такий салат може бути самостійною стравою, оскільки наявність свинини робить його дуже ситним.
Якщо хочете урізноманітнити своє повсякденне меню смачною та ситною стравою, рекомендуємо приготувати салат зі свининою та огірком по-азійському. Як це зробити, розповіли в кулінарному блозі "Збірник рецептів".
Салат зі свининою та огірками по-азійськи
Інгредієнти:
- огірки — 400-500 г;
- свинина — 400 г;
- соєвий соус — 3 ст. л.;
- винний оцет — 2 ст. л.;
- часник — 2 зубчики;
- коріандр — 0,5 ч. л.;
- оливкова олія — 2 ст. л. (+ для смаження);
- солодкий чилі соус — 1 ст. л.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- болгарський перець — 1-2 шт.;
- мелений чорний перець;
- сіль.
Спосіб приготування:
Огірки порізати кубиками, замаринувати з соєвим соусом, винним оцтом, подрібненим часником, коріандром і оливковою олією на 20-30 хвилин.
Свинину обсмажити на сильному вогні протягом 5 хвилин, потім додати туди ж нарізану цибулю. Посолити, поперчити й смажити ще 7-8 хвилин. Додати нарізаний болгарський перець і продовжувати смажити на помірному вогні ще 5 хвилин.
Готове м'ясо змішати з огірками, додати чилі та залишити салат маринуватися на 30 хвилин.
Читайте також:
Салат із редискою: рецепт легкої та ситної весняної страви
Салат із курки та картоплі: рецепт чудової холодної страви на вечерю