Найсвіжіший і найхрусткіший: рецепт салату "Весняний"
На приготування цього салату у вас піде не більше 15 хвилин. А результат буде приголомшливим.
Як і "Мімоза", салат "Весняний" придумали десятиліття тому, поєднавши найпростіші та найдоступніші сезонні продукти. Тепер його, звичайно, можна готувати не тільки навесні. І він чудово підійде до шашлику, або як самостійна страва на вечерю, якщо не хочеться нічого готувати. Фокус розповість, як приготувати салат "Весняний".
Салат "Весняний"
Інгредієнти:
- три яйця;
- редиска — 200 г;
- огірки — 200 г;
- зелена цибуля, кріп, сметана, сіль.
Яйця потрібно відварити круто. Покладіть їх у киплячу воду і варіть 11 хвилин. Потім перекладіть у холодну воду й охолодіть.
Огірки наріжте тонкими кружечками, як і редиску. Вибирайте соковиту, міцну та хрустку.
Яйця натріть на крупній тертці. Цибулю дрібно наріжте, як і кріп. Змішайте все у великому салатнику. І заправте сметаною. Посоліть і можете поперчити, якщо любите. Сметану можна замінити на несолодкий йогурт, так вийде менш калорійно.
Читайте також:
Літо на столі: рецепт легкого салату з полуницею та моцарелою
Найпростіший картопляний салат: як приготувати холодний і ситний гарнір на вечерю