Закуска №1: рецепт соковитих кабачкових рулетів із начинкою

Кабачкові рулети з начинкою
Фото: kristinazizian/instagram | Кабачкові рулети з начинкою

Такі кабачкові рулети не затримаються на столі надовго.

Рулети з кабачків — одна з найпопулярніших сезонних закусок, оскільки для їхньої начинки можна брати інгредієнти на свій смак. Більшість господинь традиційно використовують для них тонко порізані обсмажені кабачки. А ось кулінарна блогерка Крістін Азізян показала, як приготувати цю страву по-новому, щоб вона вийшла більш соковитою й яскравою.

Кабачкові рулети

Інгредієнти:

  • молоді великі кабачки — 2 шт.

Для панірування:

  • яйця — 2 шт;
  • борошно — 4 ст. л.

Для начинки:

  • сметана — 2-3 ст. л;
  • вершковий сир — 100 г;
  • волоські горіхи (за бажанням) — 30 г;
  • зелень: петрушка, кріп, кінза;
  • часник — 1-2 зубчики.

Спосіб приготування:

Кабачки порізати слайсами, як на відео, посолити і залишити на 5 хвилин. Завдяки цьому вони не будуть вбирати олію під час смаження.

Кожен слайс кабачка спочатку обваляти в борошні, потім — у яйцях. Обсмажити на невеликій кількості олії з обох боків по 3 хвилини. (Можна смажити і на сухій пательні з антипригарним покриттям).

Інгредієнти для начинки змішати, викласти на кабачок і загорнути в рулет.

Рулетики виходять неймовірно смачні, ароматні та соковиті.

Читайте також:

Смажені кабачки з часником: перевірений рецепт смачної літньої страви

Човники з кабачків: дуже смачно і просто готується

Оладки з кабачків на сковороді: найпростіший рецепт