Стиль життя
Рецепт найсмачнішого печива брауні від Лізи Глінської
13192
Готуємо смачне частування до осіннього чаювання.
Шоколадне печиво брауні — смачне частування до чаю, яке обов'язково порадує вас і ваших близьких. Приготувати його дуже просто, а результат вас точно потішить. Рецептом поділилася фуд-блогерка Ліза Глінська.
Складові:
- Чорний і молочний шоколад — 200 гр
- Вершкового масла — 50 гр
- Яйця (2 штуки) — 100 гр
- Цукор (6 ст.л.) — 130 гр
- Борошно (3/4 склянки) — 100 гр
- Розпушувач (1 ч.л.) — 5 гр
- Сіль — дрібка
Покроковий рецепт:
- Змішуємо всі сухі інгредієнти — борошно, розпушувач, сіль. Залишаємо ненадовго. У цей час змішуємо шоколад із вершковим маслом, розтоплюємо.
- У чаші комбайна змішуємо яйця з цукром, збиваємо отриману масу.
- Додаємо яєчну масу в шоколадно-вершкову. Продовжуємо збивати.
- Додаємо до отриманої маси сухі інгредієнти, продовжуємо збивати й добре перемішуємо.
- Переливаємо масу в миску. Накриваємо плівкою та ставимо в холодильник на три години.
- Коли тісто охолоне, формуємо з нього кульки розміром із волоський горіх, викладаємо їх на пергамент на великій відстані одна від одної, тому що під час випікання печиво збільшиться в розмірі.
- Випікаємо за температури 175 градусів 12 хвилин.
- Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Фокус раніше розповідав про те, як приготувати персиковий зефір — найсмачніший десерт із мінімальною кількістю цукру, який можна їсти без шкоди для фігури. Для приготування знадобляться свіжі персики або персикове пюре.
Також Фокус писав про те, як приготувати найсмачніші бананові млинці — чудовий додаток до чашки міцної ранкової кави. Для приготування знадобиться мінімум вашого часу, а результат приємно здивує. Рекомендуємо подавати млинці гарячими зі сметаною та джемом.