Розділи
Матеріали

Секрет ідеальної закуски. Як замаринувати оселедець в домашніх умовах

Рецепт маринування оселедця в домашніх умовах доволі простий та зрозумілий.

Для приготування смачної закуски та основної страви потрібні всього кілька інгредієнтів та трохи часу. Маринуємо смачний оселедець, який можна зберігати протягом кількох тижнів у холодильнику.

Інгредієнти:

· 1 кг оселедця

· 3 цибулини

· 100 г олії

· 100 г соусу

· 100 г оцту

· 1 чайна ложка солі

· 1 чайна ложка цукру

· 1 чайна ложка перцю меленого

· 2 моркви

Беремо наш оселедець та додаємо до нього дві покришених морквини. Після цього додаємо цибулю, нарізану кільцями.

Усі інші приправи гарно мішаємо до додаємо до основної страви. Відправляємо наш оселедець у холодильник на добу.

Нагадаємо, як швидко та смачно приготувати м'ясо вдома.

Також Фокус писав про рецепт смачного незвичного салату з оселедцем, томатами та гарбузом.