Поєднання печериць та маринованих огірків дає дуже цікавий смак.
Продовжуючи тему салатів на свята, пропонуємо звернути увагу на авторський рецепт кулінарного блогера Людмили Борщ, яка представила цікавий мікс продуктів, який подарує незвичайний смак. Салат називається "Насолода" і складається лише з чотирьох інгредієнтів.
Пікантний салат з куркою, маринованими огірками та грибами
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 500 г;
- Печериці свіжі – 500 г;
- Оцет столовий (9%) – 2 ст. л;
- Зелена цибуля – пучок;
- Мариновані огірки – 4 шт.
Спосіб приготування:
Печериці розрізати на чотири частини або навпіл, залежно від розміру грибів. Відправити їх у киплячу воду, додавши чайну ложку солі і почекати, поки закипить, влити дві столові ложки оцту. Варити 10 хв.
Курячі грудки порізати на дрібні кубики і висипати в глибоку миску. Зелену цибулю дрібно порізати і додати до м'яса. Туди покласти дрібно нарізані мариновані огірки, варені гриби. Все посолити, поперчити та заправити майонезом. Салат можна подавати до столу відразу, а можна потримати деякий час у холодильнику, щоб він краще просочився.
Як приготувати салат для тих, хто планує схуднути, а також як зробити смачний салат без майонезу.