Такі роли оцінять усі учасники святкового застілля.
Роли з огірка, фаршировані крабовими паличками, яйцями та сиром — чудове рішення до приходу гостей або на святковий стіл. Вони готуються швидко, мають красивий вигляд, а смак — вище за всілякі похвали. Як їх приготувати, показала в себе на сторінці в Instagram кулінарна блогерка Крістін Азізян.
Закусочні роли з огірка
Інгредієнти:
- Довгі огірки — 1-2 шт.;
- Крабові палички — 7-10 шт.;
- Яйця — 2 шт.;
- Сир твердий — 50 г;
- Часник — 1 зубчик;
- Маслини без кісточки — 3-4 шт;
- Декілька ягід смородини, журавлини або граната для прикраси;
- Майонез чи сметана — 1-2 ст. л.
Спосіб приготування:
Огірок спеціальним ножем для овочів порізати слайсами, викласти їх на паперові рушники та промокнути зверху, щоб забрати зайву вологу.
Підморожені крабові палички, сир і яйця натерти на середній тертці, посолити, поперчити, заправити майонезом. Отриману суміш викласти на слайс огірка, згорнути в рол і наприкінці трохи притиснути. На кожен рол видавити по краплині майонезу, покласти порізану кільцем маслину, а зверху прикрасити ягодою або зернятком граната.
Подавати таку закуску можна на блюді, прикрасивши його зеленню або листям салату.
Нагадаємо, як приготувати закусочні бутерброди з рибою та намазку для бутербродів лише з трьох інгредієнтів.