Святкова закуска. Рецепт роликів із огірка та крабових паличок

роли з огірка
Фото: kristinazizian/instagram

Такі роли оцінять усі учасники святкового застілля.

Related video

Роли з огірка, фаршировані крабовими паличками, яйцями та сиром — чудове рішення до приходу гостей або на святковий стіл. Вони готуються швидко, мають красивий вигляд, а смак — вище за всілякі похвали. Як їх приготувати, показала в себе на сторінці в Instagram кулінарна блогерка Крістін Азізян.

Закусочні роли з огірка

Інгредієнти:

  • Довгі огірки — 1-2 шт.;
  • Крабові палички — 7-10 шт.;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Сир твердий — 50 г;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Маслини без кісточки — 3-4 шт;
  • Декілька ягід смородини, журавлини або граната для прикраси;
  • Майонез чи сметана — 1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

Огірок спеціальним ножем для овочів порізати слайсами, викласти їх на паперові рушники та промокнути зверху, щоб забрати зайву вологу.

Підморожені крабові палички, сир і яйця натерти на середній тертці, посолити, поперчити, заправити майонезом. Отриману суміш викласти на слайс огірка, згорнути в рол і наприкінці трохи притиснути. На кожен рол видавити по краплині майонезу, покласти порізану кільцем маслину, а зверху прикрасити ягодою або зернятком граната.

Подавати таку закуску можна на блюді, прикрасивши його зеленню або листям салату.

Нагадаємо, як приготувати закусочні бутерброди з рибою та намазку для бутербродів лише з трьох інгредієнтів.