Після напруженого тижня навряд чи у вас є сили готувати щось складне, тому це простий рецепт найсмачніших макаронів з яловичиною під сиром вам точно сподобається.
М'ясо та макарони – завжди були чудовим поєднанням. В Італії це цілий кулінарний культ. Якщо ви хочете приготувати просту, поживну та смачну страву з фаршу, сиру та макаронів, то цей рецепт для вас. Ця страва готується в одній сковороді та не потребує багато часу чи зусиль. Фокус запевняє, що запропонований нами рецепт вам сподобається.
Макарони з яловичиною під сиром
Інгредієнти:
- 450 г м'ясного фаршу;
- 1 середня цибулина;
- 375 мл соусу для спагеті (або злегка розведеної томатної пасти);
- 1 зелений перець, нарізаний кубиками;
- 2 пакети тертого сиру чедер (або будь-якого іншого, натертого на тертці);
- 1 столова ложка часникової солі або іншої на смак;
- 2 столові ложки цукру;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 1 пачка макаронів.
Відваріть макарони в окремій каструлі до готовності. У великій сковороді обсмажте нарізану цибулю, сіль і зелений перець в оливковій олії.
Додайте фарш і накрийте кришкою. Тушкуйте і перемішуйте, поки фарш повністю приготується, приблизно 15 хвилин. Це дозволить ароматам цибулі та перцю проникнути в м'ясо.
Зніміть кришку і змішайте соус та 2 столові ложки цукру. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні щонайменше 30 хвилин.
Додайте відварені макарони та перемішайте. Накрийте кришкою та тушкуйте на середньому вогні ще 10 хвилин.
Зніміть кришку і посипте сиром. Тушкуйте на середньому вогні ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться.
От і все! А як десерт пропонуємо вам приготувати класичний торт "Сметанник".