Освіжаюче пиво під перегляд улюбленого серіалу ніколи не обходиться без снеків, а до них дуже добре підійде цей сирний соус.
Сирний діп під пивом – це чудова закуска для вечірки чи перегляду фільму. Цей соус, рецепт якого пропонує Фокус, легко і швидко готується із простих інгредієнтів, які у вас напевно є в холодильнику. Діп виходить кремовим, пікантним та ароматним. Ви можете подавати його з будь-якими хрусткими снеками, такими як крекери, чіпси, грінки або селерою. Ви також можете варіювати смак діпу, додаючи різні сорти сиру або пива.
Сирний дип під пивом
Інгредієнти:
- 225 г розм'якшеного вершкового сиру;
- 115 г розм'якшеної олії;
- 450 г тертого сиру (наприклад, чедер);
- 1/4 чайної ложки часнику чи цибулі у порошку;
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
- 125 мл пива (не світлого)
У мисці змішайте вершковий сир та олію за допомогою міксера або кухонного комбайна.
Додайте тертий чедер, часник чи цибулю у порошку, перець та пиво. Змішайте добре. За бажанням додайте спецій для гостроти.
Перекладіть діп у вогнетривку форму і запікайте в духовці при 180 градусах близько 15 хвилин або до тих пір, поки він не стане гарячим і почне трішки булькати.
Подавайте діп гарячим або теплим із вашими улюбленими снеками.
А до снеків і цього соусу чудово підійде кукурудзяний салат "Фієста", який так само дуже просто приготувати.