Розділи
Матеріали

Ідеально до м'яса. Рецепт дуже швидкого та смачного томатного соусу

Фото: Kristin Azizian/Instagram

На приготування цього соусу не знадобиться багато часу та інгредієнтів.

Продовжуючи тему різних смачних соусів до м'яса, пропонуємо спробувати приготувати нову страву за рецептом відомої кулінарної блогерки Крістіни Азізян. Такий соус не тільки смачний, а й корисний, оскільки в ньому немає майонезу та інших не дуже корисних інгредієнтів. Він ідеально підійде до шашликів або запеченого м'яса.

Соус до м'яса

Інгредієнти:

  • часник — 3-4 зубчиків (можна менше);
  • томатна паста — 2-3 ст. л;
  • сіль — 1/2 ч. л;
  • цукор — 1 ч. л;
  • чорний перець — 1/2 ч. л;
  • зелень: кріп та петрушка, (можна взяти тільки кріп);
  • олія — 1-2 ст. л;
  • кип'ячена тепла вода — 100 г.

Спосіб приготування:

Усі перелічені інгредієнти змішати у блендері. Густота соусу залежатиме від густоти томатної пасти, також можна на власний розсуд регулювати кількість води.

Готовий соус перелити в соусницю і подавати на стіл до м'яса.

Раніше Фокус писав, як приготувати ідеальну закуску для шашликів з помідорів, а також ділився рецептом битих огірків, які добре підходять до м'яса та інших страв.