Часу на приготування таких м'ясних рулетиків іде не більше, ніж на звичайні відбивні.
Якісний чорнослив має кисло-солодкий смак і приємний копчений аромат, а в поєднанні з невеликою кількістю волоських горіхів і свининою виходить дуже смачна й оригінальна гаряча страва. Рецептом поділився Олексій Медведєв на сторінці Frt-Lunch.
Інгредієнти
- свинина 1 кг;
- чорнослив 200 г;
- горіхи волоські 100 г;
- яйце 1 шт;
- сухарі панірувальні;
- сіль за смаком;
- перець чорний за смаком;
- олія рослинна для смаження.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 7-8 м'ясних рулетиків.
Приготування
Крок 1. Для початку необхідно подрібнити горіхи. Щоб відчувався їхній смак, краще подробити їх ножем або скласти в поліетиленовий пакет і прокатати качалкою.
Крок 2. Далі добре промиваємо та дрібно нарізаємо чорнослив. Якщо він дуже сухий, то слід його замочити на кілька хвилин у гарячій воді.
Крок 3. Змішуємо горіхи з чорносливом.
Крок 4. Нарізаємо битки зі свинини пластинами завтовшки близько 1 см.
Крок 5. Відбиваємо м'ясо з обох боків через харчову плівку.
Крок 6. На кожен шматочок м'яса викладаємо начинку з горіхів і чорносливу. Потім м'ясо звертаємо в рулетик, і закріплюємо за допомогою зубочистки.
Крок 7. Збиваємо яйце, солимо, перчимо яєчну суміш і вмочуємо в неї наші рулетики, попередньо знявши зубочистки.
Крок 8. Після цього, обвалюємо рулетики в сухарях і обсмажуємо з усіх боків на добре прогрітій сковороді з додаванням соняшникової олії. Вогонь має бути менше середнього, щоб м'ясо добре просмажилося.
Рулетики зі свинини з горіхами та чорносливом готові! Гарнір підійде будь-який. Приємного апетиту!
Раніше Фокус писав, як приготувати шашлик із коропа за рецептом Валерія Пономаря. Він виходить соковитий і апетитний, тому ніхто не залишиться байдужим, спробувавши його.