Розділи
Матеріали

Гарячі страви: рулетики зі свинини з чорносливом і горіхами

Тетяна Ковальчук
Фото: art-lunch | Рулетики зі свинини

Часу на приготування таких м'ясних рулетиків іде не більше, ніж на звичайні відбивні.

Якісний чорнослив має кисло-солодкий смак і приємний копчений аромат, а в поєднанні з невеликою кількістю волоських горіхів і свининою виходить дуже смачна й оригінальна гаряча страва. Рецептом поділився Олексій Медведєв на сторінці Frt-Lunch.

Інгредієнти

  • свинина 1 кг;
  • чорнослив 200 г;
  • горіхи волоські 100 г;
  • яйце 1 шт;
  • сухарі панірувальні;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний за смаком;
  • олія рослинна для смаження.

З цієї кількості інгредієнтів виходить 7-8 м'ясних рулетиків.

Приготування

Крок 1. Для початку необхідно подрібнити горіхи. Щоб відчувався їхній смак, краще подробити їх ножем або скласти в поліетиленовий пакет і прокатати качалкою.

Крок 2. Далі добре промиваємо та дрібно нарізаємо чорнослив. Якщо він дуже сухий, то слід його замочити на кілька хвилин у гарячій воді.

Крок 3. Змішуємо горіхи з чорносливом.

Крок 4. Нарізаємо битки зі свинини пластинами завтовшки близько 1 см.

Крок 5. Відбиваємо м'ясо з обох боків через харчову плівку.

Крок 6. На кожен шматочок м'яса викладаємо начинку з горіхів і чорносливу. Потім м'ясо звертаємо в рулетик, і закріплюємо за допомогою зубочистки.

Крок 7. Збиваємо яйце, солимо, перчимо яєчну суміш і вмочуємо в неї наші рулетики, попередньо знявши зубочистки.

Крок 8. Після цього, обвалюємо рулетики в сухарях і обсмажуємо з усіх боків на добре прогрітій сковороді з додаванням соняшникової олії. Вогонь має бути менше середнього, щоб м'ясо добре просмажилося.

Рулетики зі свинини з горіхами та чорносливом готові! Гарнір підійде будь-який. Приємного апетиту!

Раніше Фокус писав, як приготувати шашлик із коропа за рецептом Валерія Пономаря. Він виходить соковитий і апетитний, тому ніхто не залишиться байдужим, спробувавши його.