Зелений салат з авокадо, яблуком і козячим сиром: насичуємо організм вітамінами
Простий, але незвичайний салат з авокадо і яблуками — ідеальна страва для тих, хто шукає легкий, але поживний перекус.
Корисний зелений салат, який можна швидко і легко приготувати, поливають яблучним сидром і гірчичним соусом. Рецептом корисної страви поділилася кулінарка Шарлотта Біннс-Макдональд, повідомляє Taste.
Інгредієнти
Основа:
- 2 пучки зеленого салату, розрізаних уздовж на четвертинки;
- 2 авокадо, нарізаних часточками;
- 2 зелених яблука (кисло-солодких), дуже тонко нарізаних кружечками;
- 75 г подрібненого козячого сиру;
- 1/4 склянки кедрових горіхів, підсмажених і крупно нарізаних;
- 1/4 склянки свіжого листя плосколистої петрушки.
Заправка:
- 2 столові ложки оливкової олії першого віджиму;
- 1 1/2 столової ложки яблучного оцту;
- 2 чайні ложки меду;
- 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
- Кількість інгредієнтів розрахована на приготування 8 порцій салату.
Приготування
Крок 1. Приготуйте заправку: помістіть усі інгредієнти в невелику миску. Збийте, щоб усі інгредієнти добре змішалися.
Крок 2. Викладіть листя салату, авокадо і яблуко на сервірувальне блюдо. Посипте сиром, горіхами та петрушкою. Полийте заправкою. Наша страва готова!
Раніше Фокус публікував рецепт салату з моркви, буряка з родзинками і горіхами пекан. До складу цього салату входять буряк і морква, які багаті вітамінами і мікроелементами. Цією корисною та оригінальною стравою ви зможете здивувати друзів і близьких.