Паста з куркою — це дуже проста страва, яка ідеально підійде як обід або вечеря.
Усього за 20 хвилин на столі буде дуже смачна та ситна вечеря. Родзинки цій страві додасть курка в соусі з броколі, в'яленими помідорами та сиром "Бурсен". Не можете знайти такий сир? Замініть нарізаним вершковим сиром і 2 розчавленими зубчиками часнику. Рецептом поділилася кулінарка Мішель Саутен, повідомляє Taste.
Інгредієнти
- 350 г броколі, розрізаної на невеликі суцвіття;
- 300 г сушених фігурних макаронів фетучіні;
- 1/2 курки-гриль (шкіру і кістки потрібно видалити, м'ясо крупно нарізати);
- 160 г сиру "Бурсен" із часником і травами;
- 125 г (3/4 склянки) в'ялених помідорів, крупно нарізаних.
Приготування
Крок 1. У великій каструлі доведіть до кипіння воду. Додайте броколі та готуйте 2 хвилини або доти, доки вона не стане яскраво-зеленою та ніжною. Шумівкою перекладіть броколі в миску.
Крок 2. Зваріть макарони, дотримуючись інструкцій на упаковці, або до стану "аль денте".
Крок 3. Поки варяться макарони, нагрійте сковороду на середньому вогні. Додайте шматки курки, броколі, сир і помідори. За допомогою ополоника влийте в курячу суміш 250 мл (1 склянка) води від варіння макаронів. Перемішуйте, тушкуйте, поки сир не розплавиться, приблизно протягом 2-3 хвилин.
Крок4. Злийте воду з макаронів і додайте в сковороду до курки, броколі та сиру. Добре перемішайте. Смачна вечеря готова.
Вам може сподобається рецепт курячого шніцеля з сиром "Пармезан" і цедрою лимона. Найважливішим інгредієнтом, щоб курячий шніцель вийшов смачним, є панірування.