Розділи
Матеріали

Салат із корейською морквою, ковбасою та сухариками: швидко та смачно

Тетяна Ковальчук
Фото: 1000.menu | Салат із корейською морквою

Салат із корейською морквою можна готувати як на святковий стіл, так і в будній день. Для цієї страви використовуються прості інгредієнти.

Салат із корейською морквою приготувати дуже просто. На приготування піде небагато часу, не більш ніж 15 хвилин. Але своїм смаком він порадує ваших близьких і гостей. Морква додасть гостроти, огірок додасть свіжу нотку, а сухарики урізноманітнять своїм хрускотом, пише 1000 Menu.

Інгредієнти

Для приготування 6 порцій знадобляться такі продукти:

  • корейська морква — 300 г;
  • ковбаса сервелат — 300 г;
  • свіжі огірки — 2 шт.;
  • житні сухарики — 100 г;
  • часник — 1 зубчик;
  • майонез — 3 столові ложки.

Приготування

Крок 1. Огірки помити, зрізати шкірку, нарізати соломкою.

Крок 2. Ковбасу очистити від оболонки та нарізати такою ж соломкою, як і огірки.

Крок 3. Скласти в салатник нарізані огірки, ковбасу, додати моркву та сухарики. Сухарики для салату підійдуть як готові, так і приготовані самостійно. Додати подрібнену часточку часнику.

Крок 4. Додати в миску майонез і перемішати салат. Його одразу ж потрібно подавати до столу, оскільки з часом сухарики в складі розмокнуть. Якщо ви готуєте салат заздалегідь, то сухарики відразу не кладіть, а додайте їх перед подачею.

Моркву для цієї страви ви можете використати готову, а замість сервелату — будь-яку іншу копчену ковбасу або шинку.

Раніше Фокус писав, як приготувати фаршировані яйця з прянощами та маринованими огірками.