Розділи
Матеріали

Салат "Відпад": рецепт неймовірно смачної страви з оселедцем

Оксана Ханас
Фото: Домашня консервація

Такий салат готується дуже швидко і обов'язково буде гідно оцінений. Він чудово прикрасить будь-який стіл.

З оселедця можна приготувати не тільки мега популярну й улюблену багатьма поколіннями "шубу", а й не менш смачний салат "Отпад". Якщо хочете здивувати рідних або друзів, обов'язково спробуйте приготувати цю страву за рецептом із блогу "Кулінарія".

Салат "Відпад" з оселедця

Інгредієнти:

  • оселедець слабосолоний (філе) — 200 г;
  • яйця — 2-3 шт;
  • цибуля червона — 1 шт;
  • олія оливкова — 3 ст. л;
  • гірчиця діжонська — 1 ч. л;
  • листя салату — 1 пучок
  • сіль.

Спосіб приготування:

Листя салату порвати руками, викласти на широку тарілку. Яйця зварити круто, остудити і порізати великими шматками, можна нарізати на четвертинки.

Оселедець почистити, вибрати всі кісточки, нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нашаткувати півкільцями і замаринувати в соняшниковій олії з цукром і оцтом.

На листя салату викласти шматочки риби, яйця і мариновану цибулю.

Приготувати соус із гірчиці, оливкової олії та оцту. Полити салат перед подачею. Посолити.

Читайте також:

Як приготувати смачну ікру з оселедця та манки?

Одеський форшмак: як приготувати дивовижну закуску з оселедця (відео)

Смачний і ситний. Рецепт салату "Пікаділлі"