Попри те, що цей салат низькокалорійний, його смак не залишить вас байдужими. Його можна їсти без шкоди для фігури.
Напередодні вени багато хто вирішує сісти на дієту, почати харчуватися правильно і виключити з меню шкідливі продукти. Все для того, щоб скинути "зимову вагу" і трохи пострункішати. Кулінарна блогерка Крістін Азізян пропонує взяти на озброєння рецепт салату з промовистою назвою "-10 кг", який посприяє схудненню.
Салат "-10 кг"
Інгредієнти:
- пекінська капуста;
- кукурудза;
- яйця;
- консервований тунець.
- Для заправки:
- сметана або натуральний йогурт без добавки — 2 ст. л;
- гірчиця — 1/2 ст. л;
- мед — 1/2 ст. л (можна і без нього);
- дрібка солі.
Спосіб приготування:
Яйця відварити круто, остудити, порізати. З тунця злити олію, з кукурудзи — рідину. Скласти в глибоку миску. Капусту порізати, додати до решти інгредієнтів. Усе перемішати, посолити та заправити. За бажанням можна наприкінці додати зелень: кріп або петрушку.
Салат виходить низькокалорійним, але дуже смачним, що важливо для тих, хто на дієті.
Читайте також:
Салат із куркою та ананасами: як приготувати пікантну та смачну страву
Рецепт овочевого салату з кускусом: повноцінна страва в будь-який час дня
Порадуйте коханих: рецепт ситного і красивого салату "Валентин"