Розділи
Матеріали

Рыба, тушенная с морковью: рецепт диетического блюда

Оксана Ханас
Фото: https://t.me/retsepty/4473

Таким способом можна готувати не тільки хек, а й будь-яку іншу рибу. Усе виходить однаково смачно.

Хек користується великою популярністю завдяки своєму смаку, мінімальній кількості кісточок і відносно бюджетній вартості. Рекомендуємо стушкувати його з морквою за рецептом із блогу "Кулінарні рецепти" і перетворити звичайні продукти на вишукану страву.

Риба, тушкована з морквою

Інгредієнти:

  • хек — 600 г;
  • морква — 2 шт;
  • цибуля — 1 шт;
  • вода — 200 г;
  • сіль, зелень — за смаком
  • рослинна олія — 40 г;
  • лавровий лист — 1 шт.

Спосіб приготування:

Рибу помити, відокремити філе від шкірки та кісток, порізати шматочками та посолити.

Овочі помити та почистити. Моркву нарізати соломкою, а цибулю — дрібними кубиками. Потушкувати овочі на олії до напівпрозорості.

У сотейник або форму для запікання викласти половину овочів, а зверху — шматочки риби. Накрити все рештою овочів.

Налити в сотейник воду, додати лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою 30 хвилин.

Перед подачею посипати готову рибу дрібно порубаною зеленню.

Читайте також:

Форель у духовці: простий рецепт дуже смачної та поживної страви

Маринована сьомга, запечена в духовці: рецепт смачної страви для всієї родини

Риба в маринаді з кропу: покроковий рецепт