Розділи
Матеріали

Простий і швидкий салат із сухариками: рецепт поживної страви

Оксана Ханас
Фото: kristinazizian/instagram

Якщо салат деякий час перед подачею потримати в холодильнику, сухарики стануть м'якими.

Часу готувати обмаль, а хочеться порадувати близьких чимось смачненьким? Тоді рекомендуємо приготувати салат із сухариками за рецептом кулінарної блогерки Крістін Азізян. Ця страва урізноманітнює обід або вечерю, а на її приготування піде всього кілька хвилин. Салат виходить дуже ситним.

Салат із сухариками

Інгредієнти:

  • ковбаса — будь-яка, за смаком;
  • мариновані огірки — 2-3 шт;
  • відварені яйця — 2 шт;
  • кукурудза консервована — 150-200 г;
  • сухарики — 150 г;
  • майонез (краще домашній) — 1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

Ковбасу нарізати тонкою соломкою, огірки — так само. Усі інгредієнти скласти в глибокий посуд, заправити майонезом, за потреби додати спеції або сіль, хоча останньої достатньо в самих інгредієнтах, і все перемішати.

Подавати такий салат можна як одразу, так і потримавши його трохи в холодильнику. У такому разі сухарики просочаться майонезом і стануть м'якшими.

Ця страва непогано підійде не тільки для домочадців, а й до приходу гостей.

Читайте також:

Замість м'ясних пиріжків: пісні коржі з цвітної капусти з чеддером

Дуже просто готувати: рецепт салату "Оксамит" із крабовими паличками

Весняний салат із черемші: як приготувати смачну страву