Розділи
Матеріали

Идеально к шашлыкам и рыбе: рецепт очень быстрого соуса из оливок

Оксана Ханас
Фото: cook_with_me_at_home

Цей соус додасть будь-якій страві більш яскравого і свіжого смаку.

Весна активно вступає у свої права, і багато хто вже замислюється про те, щоб влаштувати пікнік або хоча б посмажити шашлики чи рибу на грилі. А яке м'ясо та риба без смачного соусу? Авторка кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день" поділилася рецептом соусу з оливок, на приготування якого ви витратите буквально кілька хвилин. Він ідеально підходить до м'ясних і рибних страв, роблячи їхній смак більш яскравим і незабутнім.

Соус з оливок до м'яса та риби

Інгредієнти:

  • оливки — 1 банка (120 г);
  • часник — 3 зубчики;
  • цибуля — 1 шт;
  • зелень — 1 пучок;
  • сметана — 2 ст. л;
  • майонез — 3 ст. л;
  • спеції: сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

У чашу блендера з насадкою-ножем викласти оливки, часник, цибулю, зелень, сметану, майонез, спеції. Коли будете додавати сіль, врахуйте, що оливки і майонез уже солоні. Усе перебити до однорідної пастоподібної маси.

Перекласти соус у відповідний посуд і можна подавати до столу.

Читайте також:

Надзвичайно смачний бургер із яловичиною та сиром: рецепт популярного перекусу

Курячі крильця з соусом наршараб: рецепт неймовірно смачної страви

Ароматна куряча печеня із соєвим соусом і локшиною: простий рецепт ситної вечері