Розділи
Матеріали

Скриньки з картоплі: рецепт смачної та простої страви з начинкою

Оксана Ханас
Фото: t.me/konservacia_kulinaria/2149

Під час подачі фаршировану картоплю накрийте "кришечками" зі зрізаної частини.

Скриньки з картоплі — оригінальна страва, яка сподобається дітям і дорослим. Приготувати її зможе будь-який підліток, а смак порадує. Як приготувати цю страву, розповіли в блозі "Консервація та кулінарія".

Скриньки з картоплі

Інгредієнти:

  • картопля — 3 шт;
  • часник — 0,5 зубчика;
  • сир твердий — 60 г;
  • сіль;
  • сметана — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Картоплю в шкірці зварити в підсоленій воді до готовності. Остудити її, зрізати верхівку з кожної картоплини і вийняти серединку, не порушуючи цілісності картоплі. Викласти м'якоть у миску, додати до неї сметану і часник, пропущений через прес. Усе добре перемішати.

Наповнити кожну картоплину начинкою.

На дрібній тертці натерти сир, викласти його на начинку.

Картоплю відправити в духовку, розігріту до 190 градусів, на 30 хвилин.

Читайте також:

Закуска з яєць та оселедця: легко, швидко та яскраво

Універсальна закуска за 2 хвилини: рецепт дуже простої страви зі шпротами

Теплий салат із куркою, грибами та болгарським перцем: швидкий рецепт ситної страви