Скриньки з картоплі: рецепт смачної та простої страви з начинкою
Під час подачі фаршировану картоплю накрийте "кришечками" зі зрізаної частини.
Скриньки з картоплі — оригінальна страва, яка сподобається дітям і дорослим. Приготувати її зможе будь-який підліток, а смак порадує. Як приготувати цю страву, розповіли в блозі "Консервація та кулінарія".
Скриньки з картоплі
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт;
- часник — 0,5 зубчика;
- сир твердий — 60 г;
- сіль;
- сметана — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Картоплю в шкірці зварити в підсоленій воді до готовності. Остудити її, зрізати верхівку з кожної картоплини і вийняти серединку, не порушуючи цілісності картоплі. Викласти м'якоть у миску, додати до неї сметану і часник, пропущений через прес. Усе добре перемішати.
Наповнити кожну картоплину начинкою.
На дрібній тертці натерти сир, викласти його на начинку.
Картоплю відправити в духовку, розігріту до 190 градусів, на 30 хвилин.
Читайте також:
Закуска з яєць та оселедця: легко, швидко та яскраво
Універсальна закуска за 2 хвилини: рецепт дуже простої страви зі шпротами
Теплий салат із куркою, грибами та болгарським перцем: швидкий рецепт ситної страви