Розділи
Матеріали

Швидка піца на вірменському хлібі: покроковий рецепт

Оксана Ханас

Завдяки начинці та соусу така піца виходить дуже поживною.

Любителям швидких страв напевно сподобається піца на вірменському хлібі, на приготування якої піде зовсім небагато часу, а результат дуже порадує. Як зробити смачну і просту страву, розповіли в кулінарному блозі "Смачного!".

Швидка піца на вірменському хлібі

Інгредієнти:

  • вірменський хліб матнакаш — 1 шт;
  • куряче філе стегна — 500 г;
  • кабачок — 1/2 шт;
  • гриби — 200-300 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • вершкове масло — 30 г;
  • соєвий соус — 2-3 ст. л;
  • вершки 33% — 40 мл;
  • яйця — 2 шт;
  • сіль — за смаком;
  • чорний перець — за смаком;
  • паприка — за смаком;
  • майонез — за смаком;
  • кетчуп — за смаком;
  • сир сулугуні — 200 г.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти нарізати.

Куряче філе обсмажити на вершковому маслі, додати до нього цибулю і смажити до рум'яної скоринки.

Потім туди ж висипати гриби, додати соєвий соус і спеції, все добре перемішати і смажити ще дві хвилини.

Після цього до інгредієнтів відправити кабачок, вершки та яйця. Тушкувати ще 2-3 хвилини і зняти з вогню.

Матнакаш розрізати вздовж, обидві половинки з внутрішньої сторони змастити майонезом і кетчупом, викласти начинку, щедро посипати натертим сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Читайте також:

Швидка піца з прошуто та сиром: рецепт смачної та ситної випічки

Шкільна піца: рецепт перекусу, улюбленого з дитинства

Смачна піца на лаваші: рецепт швидкого та бюджетного перекусу