Швидка піца на вірменському хлібі: покроковий рецепт
Завдяки начинці та соусу така піца виходить дуже поживною.
Любителям швидких страв напевно сподобається піца на вірменському хлібі, на приготування якої піде зовсім небагато часу, а результат дуже порадує. Як зробити смачну і просту страву, розповіли в кулінарному блозі "Смачного!".
Швидка піца на вірменському хлібі
Інгредієнти:
- вірменський хліб матнакаш — 1 шт;
- куряче філе стегна — 500 г;
- кабачок — 1/2 шт;
- гриби — 200-300 г;
- цибуля — 1 шт;
- вершкове масло — 30 г;
- соєвий соус — 2-3 ст. л;
- вершки 33% — 40 мл;
- яйця — 2 шт;
- сіль — за смаком;
- чорний перець — за смаком;
- паприка — за смаком;
- майонез — за смаком;
- кетчуп — за смаком;
- сир сулугуні — 200 г.
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти нарізати.
Куряче філе обсмажити на вершковому маслі, додати до нього цибулю і смажити до рум'яної скоринки.
Потім туди ж висипати гриби, додати соєвий соус і спеції, все добре перемішати і смажити ще дві хвилини.
Після цього до інгредієнтів відправити кабачок, вершки та яйця. Тушкувати ще 2-3 хвилини і зняти з вогню.
Матнакаш розрізати вздовж, обидві половинки з внутрішньої сторони змастити майонезом і кетчупом, викласти начинку, щедро посипати натертим сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Читайте також:
Швидка піца з прошуто та сиром: рецепт смачної та ситної випічки
Шкільна піца: рецепт перекусу, улюбленого з дитинства
Смачна піца на лаваші: рецепт швидкого та бюджетного перекусу