Швидка піца на вірменському хлібі: покроковий рецепт

піца, швидка піца

Завдяки начинці та соусу така піца виходить дуже поживною.

Related video

Любителям швидких страв напевно сподобається піца на вірменському хлібі, на приготування якої піде зовсім небагато часу, а результат дуже порадує. Як зробити смачну і просту страву, розповіли в кулінарному блозі "Смачного!".

Швидка піца на вірменському хлібі

Інгредієнти:

  • вірменський хліб матнакаш — 1 шт;
  • куряче філе стегна — 500 г;
  • кабачок — 1/2 шт;
  • гриби — 200-300 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • вершкове масло — 30 г;
  • соєвий соус — 2-3 ст. л;
  • вершки 33% — 40 мл;
  • яйця — 2 шт;
  • сіль — за смаком;
  • чорний перець — за смаком;
  • паприка — за смаком;
  • майонез — за смаком;
  • кетчуп — за смаком;
  • сир сулугуні — 200 г.

Спосіб приготування:

Усі інгредієнти нарізати.

Куряче філе обсмажити на вершковому маслі, додати до нього цибулю і смажити до рум'яної скоринки.

Потім туди ж висипати гриби, додати соєвий соус і спеції, все добре перемішати і смажити ще дві хвилини.

Після цього до інгредієнтів відправити кабачок, вершки та яйця. Тушкувати ще 2-3 хвилини і зняти з вогню.

Матнакаш розрізати вздовж, обидві половинки з внутрішньої сторони змастити майонезом і кетчупом, викласти начинку, щедро посипати натертим сиром і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Читайте також:

Швидка піца з прошуто та сиром: рецепт смачної та ситної випічки

Шкільна піца: рецепт перекусу, улюбленого з дитинства

Смачна піца на лаваші: рецепт швидкого та бюджетного перекусу