Шашлики виходять ніжними, соковитими і з приголомшливим ароматом.
Любителі шашликів напевно оцінять смак і аромат курячого шашлику в беконі, рецептом якого поділилася кулінарна блогерка Юлія Симончук. Він готується дуже просто, а виходить неймовірно ароматний і апетитний. До того ж готується такий шашлик у духовці.
Шашлик курячий у беконі
Інгредієнти:
- філе курки — 2 шт;
- бекон — 2 упаковки (по 6 смужок);
- соєвий соус — 3–5 ст. л;
- приправа до м'яса і суміш зелені (цибуля, кріп, петрушка) — за смаком;
- копчена паприка і гранульований часник — за смаком;
- гострий чилі соус — 1–2 ст. л.
Спосіб приготування:
Розрізати філе курки навпіл, а потім кожну частину на три смужки. Скласти в посуд і заповнити маринадом (соєвим соусом, гострим чилі соусом, додати приправи), перемішати і залишити маринуватися на 10–15 хвилин.
Далі на бекон викласти м'ясо, загорнути в рулет і нанизати на шпажку.
Скласти шпажки на деко, застелене пергаментом, зверху ще змастити кетчупом із соєвим соусом та відправити в духовку, розігріту до 250 градусів, на 30 хвилин. Час може бути меншим або більшим залежно від товщини м'яса.
Готовий шашлик посипати цибулею та зеленню. Він дуже смачний із печеною картоплею.
Читайте також:
Шашлик зі свинини в духовці: соковита та смачна страва від Валерія Пономаря
Шашлик зі свинини в духовці: соковита та смачна страва від Валерія Пономаря
Саме час. Топ 3 найкращих маринадів для шашликів